Tahdon tuntea lämpimät kädet ympärilläni,
tahdon tuntea lämpimän ihosi ihan kiinni.
Lähellä,
ettei väliin mahdu edes ilmaa
Tahdon tuntea tuoksusi nenääni,
maistaa huuliltasi mansikkaa,
kuulla hellää ääntäsi,
nähdä kauniit kasvosi,
tuntea hellyytesi
Tahdon sinut sellaisena kuin olet,
mitään muuttamatta,
lisäämättä,
poistamatta
Tahdon sinut elämääni nyt, aina ja loppuelämäksi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi