Ystäväni

Runoilija GlitteringGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

älä itke ystäväni
älä itke surullisen laulun takia
äläkä itke minun vuokseni
älä itke vaikka rakkaasi käskisi

älä itke
kun tuuli kuiskailee minun menneen

älä itke
kun et enää löydä minua mistään

itke silloin kun löydät sen palasen sydämestäni
jonka jätin sinulle muistoksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot