Tankoja 1

Runoilija Renki

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.1.2023
Viimeksi paikalla: 26.2.2023 9:35

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.1.1977

 
1
 
Kiviset suukot
yöllä lampesi pinnalla 
ropisevina
Tähtikarttoja heitän
päälle lempeän veden
 
 
2
 
Kivinen sydän
lammen pintaan uppoaa
kun sen tiputtaa
Kaukana ovat tähdet
pohjalla niin pimeää
 
3
 
Leipiä heitän 
littanalla kivellä
lempeään lampeen
Seitsemän suukkoa sain
petyin kai jos lisää hain
 
4
 
Tänäänpä rakkaus
On tähtien alla rumaa
Kaihoisa mieli
kepillä sotkee vettä
Sua etsien, voi että
 
5
 
Lempeän lammen
joutsenet ovat kuin me -
Sinä pakenet
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumielisen kaunis runo rakkaudesta. Se voi olla myös joskus aika pelottavaa, koska se on niin iso asia. 
Kerrassaan upeaa runoilua Sinulta.
 

Käyttäjän kaikki runot