Reunalla

Runoilija You-and-me

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.12.2022
Viimeksi paikalla: 25.2.2023 5:05

Asuinpaikka: Raahe
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.12.1952

 

Rotkonpa reunalla
roikkuen kui lepakon lailla,
kynnet peruskalliossa purreutunna,
peleko nytten puttoamisesta,
mikä lento ja mihinkä,
mutta se pysähys,
maa on kovvaa ja sattuu.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen on joskus joidenkin asioiden reunoilla.
Niinpä
Niinpä, hyvin kuvattu. Joskus tuntuu tuollaiselta, pelottaa ja sitä tarttuu kynsin, hampain rotkon reunaan. 
Kiitosta
 

Käyttäjän kaikki runot