11.12.2022

Runoilija You-and-me

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.12.2022
Viimeksi paikalla: 25.2.2023 5:05

Asuinpaikka: Raahe
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.12.1952

 
Tänne tänään tein profiilin.
Tässä eka runoni, no niin.
Tästä se lähtee kulkemaan.
Teidän runoja myös lukemaan.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tervetuloa! 😊
Kiitos
Mahtavaa, tänne mahtuu, sekaan vaan, kauniisti runoilemaan.
 

Käyttäjän kaikki runot