kommentoini

Runoilija You-and-me

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.12.2022
Viimeksi paikalla: 25.2.2023 5:05

Asuinpaikka: Raahe
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.12.1952

 
Olanpa tässä laitellut teidän joidenki runoihin kommenttia tai joku muukin täällä kementoi teidän tekstiä, muttei ole saanut minkäänlaista pallautetta ja tullepi ja tokipa mieleen ettei sitä ole huomijtu alakunkaan, taika ei tykätty mutta ainahan pitää saaha pallautetta ja joten toivonki jotta laittakaa edes jottai ja eikö se kuulu tapoihin mitä?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä ainakin kommentoin runoja niin paljon kuin mahdollista.
Tätähän minä justiinsa ajanki takaa että kommentoikaa toistenna tekstiä jos joku laittaa viestiä teidän runoonne ja se onki epäjohtelijasta kun ei saa mittään vastinetta ja Star on just hyväesimerkki tästä hää jaksaa komentoida kuten teki tähänki lämmin suydän sulle.
Kiitos. Oikein hyvää joulua kaikille, ketkä lukevat tämän :)
Hyvvä joulua Star ja samoten kaikillen toivottaapi pappa Raahesta
Hyvää joulua sinnekin 🌲 
 

Käyttäjän kaikki runot