Hilpeä ilo

Runoilija You-and-me

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.12.2022
Viimeksi paikalla: 25.2.2023 5:05

Asuinpaikka: Raahe
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.12.1952

 

Mieli joka hyriseepi hilpeää iloa.
Tasapainoista onnea lauleskelleepi,
aamulla illalla sonaattiva vettää.
Näkeepi huomisen päivän kauniina,
mahdollisuuksien pelto eessä.

 
Selite: 
No jaa enpä tiijjä omalla murteella vejän
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan toiveikas huumoria hyrisevä runo 😉 
Mie kiitän
😉 
Tosiaankin, kunpa kaikki olisi lähiaikoina hyvin.
Kiistosta
 

Käyttäjän kaikki runot