Tulva

Runoilija pisaran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En näe täältä laaksoon asti
mutta tiedän

syyskuu on täällä pian

Tarjoilen mustaa kahvia posliinilaseista
asetan kellastuneet valokuvat pyykkinarulle
hymyilen salaa
hetkille vesitornin huipulla,
nimikirjaimille kaivon kannessa

Ojennan sokerikipon pöydän yli
sinä olisit pitänyt tästä päivästä
- viinimarjapensaista ja
linnunpelättimistä

Eilen löysin
kosteaan rantahiekkaan painautuneen kädenjälkesi
ja tiesin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot