Silloin en muuta tarvinnut

Runoilija pisaran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sateisina aamuina
juostiin bussipysäkille
kenkien pohjissa vaahteranlehtiä
Ei huomattu kuinka
lahjaksi antamasi lapanen
putosi vauhdissa kulman taakse

Iltaisin piirrettiin nimikirjaimia
huuruiseen kapakan ikkunaan
naurettiin viereisten pöytien naisille
heidän permanenteilleen
ja häilyvälle ironialle
joka tanssi tupakansavussa

Silloin en muuta tarvinnut
kuin korkinavaajan

Selite: 
.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot