Annoin pojan nostaa paitaa

Runoilija pisaran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toisinaan annoin pojan nostaa paitaa
juuri sen verran että rusketusrajan erottaa
toisinaan purskahdin nauruun
kun he melkein uskaltautuivat kysymään
heikosti punastellen
mutta eivät kuitenkaan

Olisi kai ollut helpompaa vain päättää
sekin piina yhdellä kertaa, olisi kyllä,
mutta näin se oli vähän jännittävämpää
sai ihon kihelmöimään odotuksesta

mitä seuraavaksi tapahtuu

Selite: 
.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan ilkikurinen, jännä tunnelma :) Kaikki irti vaan elämästä, että jännitystä piisaa. Hyvä sanoma, hauska runo

 

Käyttäjän kaikki runot