Varisten pilkkaama poika

Runoilija pisaran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Varisten pilkkaama poika
äidin korkokengissä
istuu kylpyhuoneen lattialla
seinäkaakeleiden valvovan silmän alla
kuuntelee miten sydämen ääni
kaikuu läpi huoneen

Kai se on juuri tämä hetki
joka paljastaa
ettei se ollutkaan
vain leikkiä tänäaamuna
tuolla takapihalla
auringon katsoessa suoraan silmiin

Kun se naapurin poika
pisamaposkineen
antoi vauhtia hänen keinulleen

voi kuinka korkealle hän silloin lensikään

Selite: 
.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot