Your personal stalker

Runoilija pisaran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiipeän omenapuuhusi
katsomaan kuinka valutat sormiasi
hiustesi läpi
Jätän postiluukkuusi nimettömiä kirjeitä
joita et ymmärrä ilman sanakirjaa
etkä silloinkaan
mutta näen ovisilmästä
että hymyilet

On est tous les deux des innocents

Tulen säilykehyllyllä sinua vastaan
mutta katsot olkani yli
vertailet tonnikalan hintoja
ja minä hipaisen ostoskärryjäsi
Näen öisin unia sinusta
syömässä tonnikalapastaa
kuiskimassa minulle ranskaa

Tu es l'auteur de tout

Lentokentän terminaalissa
hyvästelet hitaasti lierihattuisen miehen
Kun kuiskaat häneen korvaansa
minä katoan väkijoukkoon

mutta kirjoitan sinulle vielä

Selite: 
.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot