Pako todellisuudesta

Runoilija Metallie93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisimpa juosta pakoon todellisuutta
pysyä ihan piilossa vaan ja katsella muita
kauempaa.
Olisimpa tunteeton
Minuun ei silloin sattuisi niin että
joudun käteni raapustamaan verisiin
kyyneliin.
En halua enään tunteitani
näyttää. Liian monta kertaa satutettu,
sydäntä kolhittu. Jokainen kerta on kuin
isku kasvoihin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot