Parasystävä

Runoilija Metallie93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina täällä kun tarviin sua,
vaikka kaukana silti aina mua
niin lähellä. Ikinä susta haluu päästää
irti. Rakastan sua niin kovasti,
hymyilet ja nauratkin aina niin somasti.
Sun lähellä on hyvä olla, 'ilman sua'
sellasta tunnetta tässä maailmassa
ei voi koskaan olla!

Selite: 
Parhaalle ystävälle :)<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot