Tuntematon

Runoilija Metallie93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sylissä hiljaisuus

Sinä huomaamattasi tapat itseäsi

poistut pimeyteen.
Hetkenä hiljaisena

tyyni,kaunis.
Keskiyöllä tuntemattomaan

yksinäisyydessä; Pinta lasinen rikkoutuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot