Jaksaako vielä

Runoilija Bambi7

Käyttäjän <span class="sydan sydan-punainen"><svg width="10"height="10"viewBox="0 0 1000 1000"xmlns="http://www.w3.org/2000/svg"><path d="M497,203C537,107,630,40,737,40C881,40,985,164,998,311C998,311,1005,347,990,413C969,503,919,583,852,643L497,960L148,643C81,583,31,503,10,413C-5,347,2,311,2,311C15,164,119,40,263,40C370,40,457,107,497,203z"/></svg></span> Bambi7 kuva
nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 7.3.2004
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 23:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.9.1985
Facebook:

Ei saa olettaa
Ei saa satuttaa
Pitää uskaltaa

"If you always go slow
then you'll probably never fall
But if you never go fast
then you'll never feel tall
If you always go slow
then you'll never get hurt,
But if you never go fast
then you'll never feel
the top of the world."
-Orla Gartland, Postcards
 

"Ihmisellä on kaksi tarvetta:

Saada tulla siksi mikä on, 

ja päästä syliin." 

"We must always

change, renew,

rejuvinate ourselves; 

otherwise we harden." -Goethe


 

Je ne regrette rien. 
Ne me quitte pas.



Tässä tahtoisin myös kiittää lämpimästi kaikkia, jotka kommentoivat runojani. En aina vastaa kommentteihinne, 
mutta luen ne aina huolella, ajatuksella ja kiitollisuudella. Myös kritiikkiä otetaan vastaan ! :) 
 

rikkikäveltyjä jalkapohjia

kun mennään

riman ali
rajojen yli
mielinkielin 
kaihomielin
kosketuksesta
kipu kivusta
katuun naama
edellä
asvalttiin

mustelmaisia mieliä

kun jäädään

kiinni vanhaan
varoen väärään
ei itkun määrään
ole sääntöjä eivät
kyyneleet kysy
lupaa nuo
sielusta satavat
poskia polttavat
pienet
pirut

ikuista janoa

kun huutaa

hiljaisestikin aina
kaipaa kosketusta
ihoa iholle pehmeää
nukkaa kämmenen alle
ikuisesti tutkittavaa
ihmisenkokoista
karttaa

taivaista
taiten tehtyä
täydellistä

ei vielä
rikottua


 
Selite: 
Kerron teille. Ei ihan aina jaksa. Keskenkin se vähän vissiin nyt jäi tuo. Olkoonpa niin.
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

No huikeus. Vie mukanaan mustelmainen kertoma, voimaa sisuksissaan, kaivaten. 
Tässä mikään ei ole kesken, niin kuin täydellinen on surussaankin runon kappale matkaa.
Tähän jää toviksi, aina ei ole pakko jaksa.  Koskettaa tää suruisa kaunis <3
Lämmin kiitos sinulle. 
Hienoa kuvausta elämän makuista ja kipeääkin sellaista  <3
Kiitos kovasti. 
Todellakoskettavia tunteita tässä.
Paljon kiitoksia kommentistasi. 

Hyvin koskettavaa kerrontaa,pidän.

juostaan
mitä siitä, jos pää ei kestä?
ymmärretään

tahdotaan
enemmän kuin hyväksi olisi
ei ymmärretä

oravanpyörä
kiihtyvä vauhti syö ajatuksen
ja ne pähkinät..

mitä jää?

:) tsemppiä, typy. rauhoita ja anna sitten mennä.
 

Käyttäjän kaikki runot