Hengitän

Runoilija Loney

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Love, love, love. What is it good for? Absolutely nothing.
 

Mä olen täällä
vailla happea
vailla tilaa puhua
Sä teet mulle tietä
minne ikinä haluankin
Vaikkei se riitä

Entä jos annetaan olla?
Annetaan tän kuolla
syksyn mukana
Vaihtaisit toiseen suuntaan
Ja mä hiljaa kuihtuisin
syksyn mukana

Sä saavut taas
revit hiljaa haavat auki
enkä tiedä mitä ajatella

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot