Ihan sama

Runoilija Loney

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Love, love, love. What is it good for? Absolutely nothing.
 

Hae minut takaisin
ja katsellaan ohi kulkevia
ihmisiä ja heidän tarinoita
Sanotaan, että ei välitetä
siitä mitä oli eilen tai on
huomenna

Ole kiltti ja unohda
että joka päivä olet lähempänä loppua
Anna mun olla se ainoa
se joka aamuisin suutelee sun poskea

Tahtoisin olla nyt yksin
tai en ehkä kuitenkaan
Nämä seinät tukehduttaa mut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot