Meillä kaikilla on loppumme

Runoilija Loney

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Love, love, love. What is it good for? Absolutely nothing.
 

Mulla on sinulle sata toivetta
tähtiä poskillas ja sydän täynnä ikävää
Jos pidän sut tässä niin kerrotko
salaisista retkistäs tuntemattoman kanssa
Mulla ei ole muuta kuin aikaa

Me ollaan niin lähellä jotain
ystäväni, ja minä tahdon sanoa
Tämä tulee merkitsemään
enemmän kuin mikään koskaan ennen

Mutta nyt
oo siinä vieressä ihan hiljaa ja hengitä
sisään kevättä ja nurmikoita ja meitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot