kauhujen ilta

Runoilija halfheart88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laulajana "runot" ovat lauluihin soveltuvia, mutta minun lyriikat kävelevät runouden kanssa käsi kädessä. ^_^
 

Pelkään ja voin vain toivoa,
sillä yksinäisyyttäsi karistaessari olet,
Fiksu ja tiedät mikä on sinulle parasta,

Toivon sinun valitsevan oikean tien,
Tiedän sinun tietävän oikean tien,
Muuttamatta itseäsi, minä vain löysin itseni...
Sillä me molemmat vältimme kuin palavaa tulta,
poltettavaa kuolemaa...

Vaikka jatkammekin ehkä elämäämme eri suuntiin,
ja elämämme on varmasti täynnä kuoppia ja mutkia,
mutta jos haluat poistua tieltä ennen aikojasi,
niin saat tehdä sen yksinäsi,
En kestä seurata toista kertaa,
kun rakkain tekee kuolemaa...

Selite: 
Petyin vain....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot