Viestisi yöllä

Runoilija halfheart88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laulajana "runot" ovat lauluihin soveltuvia, mutta minun lyriikat kävelevät runouden kanssa käsi kädessä. ^_^
 

Tunsin sydämmessäin tämän hetken,
Sen onnellisuuden tunteen, jota niin kauan rukoilin,
Polvillani, sängyn vieressä ja
Jotta jumala kuulisi sanani, kaipuuni, itkuni ja huutoni...

Kosketit minua hellästi ja annoit,
toivon uppoutua, nyt punaiseen sydämmeen,
Toivonkipinä palasi silmiini ja huomiseen pystyn
katsoa toivon ja uskon valossa.

Tulen aina muistamaan,
Kuinka tämän hetken minulle soit,
Niin vähäisen se sinulta vaati, niin paljon se antoi,
Silmäni sulkeutuvat kerrankin onnellisen hymyn kera,
nukahdit toiseen uneen,
toivottavasti löydämme toisemme unessakin.

Selite: 
Tiedän että nään unta sinusta... Kerrankin onnellisin mielin <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot