Meinneisyyttä pohtien

Runoilija halfheart88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laulajana "runot" ovat lauluihin soveltuvia, mutta minun lyriikat kävelevät runouden kanssa käsi kädessä. ^_^
 

Kun koemme onnen,
emme tavallisesti osaa tajuta sitä onneksi,
mutta kun lopulta se on ohi,
ja silmäilemme taaksepäin menneeseen,
huomaamme yhtäkkiä,
toisinaan yllättyneinä,
kuinka onnellisia olemme olleet...

Selite: 
niihh...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot