My solitaryness…

Runoilija halfheart88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laulajana "runot" ovat lauluihin soveltuvia, mutta minun lyriikat kävelevät runouden kanssa käsi kädessä. ^_^
 

Saapuu pimeys kotiini kynttilöideni himmetessä,
Jolloin muut sytyttävät juhliaan juhliessa,
Omani sytytän rakkaani haudalle,
Maailman hiljetessä…

Niin paljon riskeeraan,
Niin paljon menetän,
Niin paljosta jään paitsi,
Niin tiedän saavuttavani sen mitä,
Niin paljon odotan.

Onnea en saa etsiä,
Kurjuutta pitää minun kärsiä,
Kaikkeni teen tämän eteen.

Selite: 
”Kunnian kukkuloille johtava tie on täynnä kuoppia”
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot