mitä sä menitkään tekemään

Runoilija Saatanatar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You never known.
 

tunne ahdistavin
tunne raastavin

haluan unohtaa
sydän rauhaa ei saa

mitä sä menitkään tekemään
miksi mut toisen maailmaan tungettiin
laitettiin sydän särkymään
arvet auki revittiin

haluan vain unohtaa
tunteeni rauhoittaa

vaikken ole lopullisesti hylätty
olo on kuin kadun kulmaan jätetty vaatemytty

mitä sä menitkään tekemään
kaadoit arpiini suolaa
ei olisi tarvinnut mitään salaa

kunpa en olisi maailmaasi eksynyt
jossa vielä vanha virta virrannut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kovaa textiä runollaqsi..

rankkaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot