Ei koskaan ehjäksi

Runoilija Saatanatar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You never known.
 

Mieleeni piirtyy sumeita kuvia,
kuvia jotka saavat todellisuuden hälvenemään,
kuvia, joita katselen kuin lävitse kylmien kyynelten.

Katselen niitä, vaikken tahtoisi muistaa,
vaikken tahtoisi ripotella arpiin vanhaa suolaa,
mutta tätä ei mieleni vain pysty unhoittaa.

Särkynyttä sydäntä ei pysty kokoamaan ehjäksi,
kuin vanhaa rikkoutunutta nukkea jälleen kauniiksi.

Jok'ikinen sirpale pitäisi löytää, mutta kaikki eivät
vain loju näkösällä pitkin siloista pöytää.

Kaikkia siruja ei tule löytymään,
kipeää sydäntä on raastavaa jättää itkemään,
kun itse ei oikein voi tehdä mitään.

Vaikka sirpaleet löytyisivät ja ne kokoon saisi,
pienikin väärä liike sen jälleen hajottaisi.

..Kaikki pitäisi aloittaa alusta..
..joka alkaa jo tuntua toivottomalta..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Särkyneitten sydänten kadulla asuu myös sydänten korjaaja... Hyvin kirjoitat asiasta.

 

Käyttäjän kaikki runot