Painokas voimaton

Runoilija karusellimieli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.11.2013
Viimeksi paikalla: 23.2.2023 12:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.2.1990

 

Kello tikittää ja
maailma pyörii mutta
keittiö on pysähtynyt

Haluan jättää kaiken hetkeksi
samaan asentoon
astiat ja ruuantähteet
paikoilleen pariksi päiväksi

jättää pyyhkimättä kaikki
koskettamasi pinnat

haluan odottaa ja katsoa miten
pöly laskeutuu
peittääkö se jälkesi

Lakanoissa katkeileva uni
ihosi tuoksu, kaikki sen syvyydet
se on meri, johon tahdon sukeltaa
ja pelkään hukkuvani

Nojaan oven karmiin kun olet lähtenyt
surun alkupiste on
puristava tunne kehossa
nikamista lähtevä itkun alkupiste
kun tajuan että minulla on
jotakin hallussa
siis jotain mitä voin menettää

maailma pyörii vaikka
maailmani on pysähtynyt
päässä pyörii vaikka
ajatus on pysähtynyt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tilanne hallussa!
Kuvaat sen taidolla, riipivästi ja näinhän se on; ihmissuhde on tärkeistä tärkein.

Olisipa kaikki niin kuin ennen, tulee mieleen runostasi haikeasta, hienosti kirjoitettu!

 

Käyttäjän kaikki runot