Mausoleumi

Runoilija karusellimieli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.11.2013
Viimeksi paikalla: 23.2.2023 12:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.2.1990

 

Tein sinulle mantran
taivas oli kuohuviininvärinen
ja aamu löi kovaa ja korkealta

särkynyttä lasia joka puolella
joo tein sulle mantran
pidän sitä sisälläni
pitkä, äänetön huuto
tuska jota jää hoitamaan kuin pientä lasta
ne paradoksit, joihin öisin herää

pelätä hullun lailla pimeää
vaikka valohan se on
joka varjot sytyttää
valohan se on
joka varjot sytyttää
valohan se on
joka varjot
sytyttää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot