Niin kuin nyt vain rikkonaisuus olisi kiinnostavaa

Runoilija karusellimieli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.11.2013
Viimeksi paikalla: 23.2.2023 12:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.2.1990

 

Täysikuu loimottaa minuun
tyhjyydentunteen
nostaa vuorovedet puoleensa
unelmanraakileet koloistaan

Maailma on hengästyttävän kaunis
kuin jokin hengenraikastajapastillimainos
yllättävän helppo hengittää
helppo melkein hajota kun
äkkiä kaikki tuntuu niin ehjältä

Olen kulkenut pitkän matkan

sirpaleet sisimmässä

Nyt hymyilen ehjin hampain

sillä elämä on tässä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau mikä itsevarmuus ja nouseminen pimeydestä tästä hehkuu! Otsikko on loistava myös!
 

Käyttäjän kaikki runot