Mythago

Runoilija Blanco

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2004
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 15:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1986
Facebook:

Vielä löytyy toista kirjaani Marionettia, sekä uusinta Marilyniä. Kysele ihmeessä jos kiinnostaa, hinta 20e, sisältäen postikulut.
 
Minä sanon, että täältä alkaa pitkä pimeä tie
jonka loppuun en ole koskaan kulkenut.
En vaikka monia olen siellä taluttanut,
osaa kantanut,
reittiä valaissut,
ja viimeisillä voimilla itse takaisin kotiin löytänyt.

Minä sanon, että tämän kodin ympärillä on ikimetsä
jossa aika lakkaa olemasta ja ihmismieli murtuu.

Mythago
Kartoittamaton ja tarkemmin määrittelemätön
jossa oletusarvot jäävät hukattuihin sanoihin,
eikä poislöytäneiltä koskaan saatu lausuntoja.

Miksi jokainen on sinne houkuttunut, vaikka sylini on tässä?
Varjelemassa siltä pimeydeltä, jossa minä en kanna enää ketään
enkä suostu enää saattajaksi,
-Valonkaan kantajaksi!

Viimeksi Sinua sieltä etsiessäni
tuskaa tuuleen huutaessani

tajusin viimein kuka olen;

Guiwenneth
ja metsä on minussa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa kerrontaa, metsässä mieli ja sielu yleensä lepää <3 
Tyylikäs, fantasianomainen runoluomus.
mielikuvituksen raikkautta ja sen
mielikuvien virrassa on paljon katseltavaa

upea on runosi