Itsensä kohdatessa

Runoilija mika-markku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2022
Viimeksi paikalla: 27.5.2022 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-



Ratkaisukeskeisesti painottunut herätyskristitty, fundamentalisti ja rakkausfanaatikko, joka pyrkii elämään todellisuudessa (muiden todellisuuksia väheksymättä). Uskoo että fanaattinen usko Jeesukseen johtaa kuuntelemaan lähimmäistä ja hänen ihmisarvoiseen kohtelemiseen, antamaan tilaa myös niille, jotka kristillisestä näkökulmasta ovat väärässä, koska Jumala antaa tilaa eikä usko synny pakottamalla.

Ihminen on arvokas itsessään mutta ei itsestään, se on hänelle annettu arvo. Elämä on mielenkiintoinen, suuri lahja ja seikkailu, hengitys, tanssi ja laulu.

Runoilijana olen kiinnostunut paitsi ajatuksistani, tunteistani, kokemuksistani ja niiden ilmaisusta, myös ja ehkä ennen muuta välineestä, jolla ilmaistaan: runouden manipulatiivisesta luonteesta, kielestä, sen rajallisuudesta ja näennäistodellisista rajattomuuksista.

Tällä nimimerkillä rakennan kokoelmaa LAULUJA TODELLISUUDESTA, JOSSA RAKKAUS ON IHME. Vanhempi nimimerkkini sivustolla u roskala, jolla olen "julkaissut" kokoelman ONNELLINEN LAULU RISTINMUOTOISELLA OVELLA. Nimimerkiltäni mamabeard löydät proosallisempia tarinoita samoista aiheista.

En pyri ensisijassa miellyttämään lukijaa, koska en tee sitä edes itselle. Kompleksinen tyyli saattaa aiheuttaa ongelmia myös muille kuin itselleni, josta syystä varoitustarra. Rakkausrunon tematiikkaa ja kielikuvia tarkasteleva runo saattaa vaikuttaa rakkausrunolta, rakkausruno aiheensa tarkastelulta ja verbaalipelleilyltä, eroottinen runo haureelliselta (näin niinku kristillisestä näkökulmasta) ja seksuaalisen manipuloinnin tarkastelu eroottiselta, itsekritiikki tai -ironia toisen ajattelutapaan ja identiteettiin kohdistuvalta loukkaukselta, monimuotoisuuden kriittinen pohdinta vastakohdaltaan, pyrkimykseni moninaisuuden ymmärtämiseen moninaisuuden halventamiselta. Osa runoista voi loukata yhtä hyvin ääripäiden edustajia kuin ääripäitä äärimmäisyyteen saakka vastustavia, joten

Kiitos rakentava kritiikki enemmän kuin tervetullutta ja keskustelu avartaa, mutta jos nimimerkkieni tekstit pääsääntöisesti nostavat verenpainettasi, sivustolla on parempiakin runoilijoita, jotka eivät toivottavasti ole yhtä hörhöjä, ekshibitionistisia, fanaatikkoja tai muuten vain epämukavia. Rakkaudella ja ystävällisesti, M-M.


Muut nimimerkkini sivustolla:
 


Itsensä kohdatessa kohtaa maailman,
maailmaa kohdatessa itseään kohtaa

Kuinka itseään kohtaa
kun kohdatessaan on itse se
joka kohtaa

Sinun valoasi, Kristus, sinun !

Tarvitsen kohdatakseni
ja rukoillen pyydän etten itse esteenä
olisi sille minkä itsestäni näen

Vähä vähältä hyväksyen
etten mitään näe täydellisesti,
aina jotain jää piiloon

Jää käteni alle, itseni peittoon -
defenssien pelaamaan sokeaan pisteeseen
etten näkisi

Mutta sinussa, joka olet täydellinen
on tilaa olla epätäydellinen

Täydellisesti olla niin kuin on

Juuri siinä
kasvaa näkemään, enemmän näkemään
elämää pakenematta

Näkemään mitä itse valossasi on, ja pakenematta kasvaa

Ja hymyillen kasvaa rakastamaan






Puoli neljän aikaan aamuyöllä 18 05 22. Turvallisesti armossa II


 
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin olet onnellisesti armossa 24/7 
 

Käyttäjän kaikki runot