Ihmettelemme sydämellistä rakkautta (ihmisiä kiehtoo niin erilaiset asiat, rakkaani)

Runoilija mamabeard

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2022
Viimeksi paikalla: 29.9.2022 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Jossain joskus nimimerkkini oli aitiparta (ääkkösten puuttuessa) ja englanninkielisenä vastineena mamabeard. Paino jälkimmäisessä. Ei parrakas äiti, vaan äidillinen parta. Netissä kaikki perustuu niin kauheasti mielikuviin. 

Runoilen sivustolla myös nimimerkeillä u roskala (vuodesta 2008) ja mika-markku. Tällä nimimerkillä proosallisempia tarinoita. Osa tarinoista siirretty u roskalan runoista.


   
   Proosallisten tarinoiden motto:

   "Kaikki rakkaus manipuloi ja taide on suurta propagandaa. Tämäkin."

   (mika-markku 19 04 22)
 

 
 

Ihmisiä kiehtoo niin erilaiset asiat, rakkaani

juttelin just yhen mun frendin kanssa
ja se kerto että sen faijaa kiihottaa
facebookin huijarit,
kaikki ne likaset vanhat äijät
jotka nuorten mimmien kuvilla ja feikkinikeillä
pyytää rahaa että sais niiden äkilliset kulut hoidettua
ja pääsisivät treffaamaan

niin se kertoi
oli ovenraosta nähnyt
kun isä katsoi niitä naisten kuvia
ja tumputti

niin että varmaan se kiihottui
niistä likasista huijareista kuvien takana

niin varmaan niin,
laukesi ajatellessaan niiden hikisiä naamoja
viekkaasti sommiteltuja valheita

niinkö rakkaani

Ja toinen mun frendi sitten, kuuntele tää
se kertoi että yks sen hyvä frendi
kiihottuu sanoista

se haluu että siitä kirjotetaan runoja
sen mielestä esileikki ei oo yhtään mitään jos
siinä ei oo tarpeeks metaforia
niinku helmisimpukkani 
mun oma suppilovahvero mättään katveessa
ja sitä rataa

ja sitten kun ne bylsii
se haluu että sille sanotaan korvaan
mä rakastan sua kultaseni, mun pieni lehmä

mitä mitä, oot sä varma että se haluu sanottavan pieni lehmä?

no enivei, ainakin kultaseni

joo kaikenlaisia fetissejä ihmisillä, rakkaani
laita siihen sitten vielä parfyymit
kreppimekot nahkarintsikat
partavedet hajuvoiteet nilkkasukat
tatuoinnin kiemurat pakaroiden lähellä
hiestä kimmeltävät rintakarvat

ja jos joku päivä kävis vaikka niin
että se ihminen katoais
poks
jäisi vaan ne sanat

hajuvoiteet ja kiihottavat kuteet
tatuointi ja rintakarvat leijumassa sängyn yllä
huomaisko se edes että ihminen on poissa

niin rakkaani juuri niin
kiihotumme niin kuin ennenkin ja
laukeamme
hokien että rakas rakas

toista kohtaamatta
huomaamatta

täyteläisesti nautiskellen 
meidän sydämellistä rakkautta






04 05 22




 
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen näkee asiat omalla tavallaan ja hyvä niin.
 

Käyttäjän kaikki runot