mika-markku

Runoilija mika-markku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2022
Viimeksi paikalla: 27.5.2022 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-Ratkaisukeskeisesti painottunut herätyskristitty, fundamentalisti ja rakkausfanaatikko, joka pyrkii elämään todellisuudessa (muiden todellisuuksia väheksymättä). Uskoo että fanaattinen usko Jeesukseen johtaa kuuntelemaan lähimmäistä ja hänen ihmisarvoiseen kohtelemiseen, antamaan tilaa myös niille, jotka kristillisestä näkökulmasta ovat väärässä, koska Jumala antaa tilaa eikä usko synny pakottamalla.

Ihminen on arvokas itsessään mutta ei itsestään, se on hänelle annettu arvo. Elämä on mielenkiintoinen, suuri lahja ja seikkailu, hengitys, tanssi ja laulu.

Runoilijana olen kiinnostunut paitsi ajatuksistani, tunteistani, kokemuksistani ja niiden ilmaisusta, myös ja ehkä ennen muuta välineestä, jolla ilmaistaan: runouden manipulatiivisesta luonteesta, kielestä, sen rajallisuudesta ja näennäistodellisista rajattomuuksista.

Tällä nimimerkillä rakennan kokoelmaa LAULUJA TODELLISUUDESTA, JOSSA RAKKAUS ON IHME. Vanhempi nimimerkkini sivustolla u roskala, jolla olen "julkaissut" kokoelman ONNELLINEN LAULU RISTINMUOTOISELLA OVELLA. Nimimerkiltäni mamabeard löydät proosallisempia tarinoita samoista aiheista.

En pyri ensisijassa miellyttämään lukijaa, koska en tee sitä edes itselle. Kompleksinen tyyli saattaa aiheuttaa ongelmia myös muille kuin itselleni, josta syystä varoitustarra. Rakkausrunon tematiikkaa ja kielikuvia tarkasteleva runo saattaa vaikuttaa rakkausrunolta, rakkausruno aiheensa tarkastelulta ja verbaalipelleilyltä, eroottinen runo haureelliselta (näin niinku kristillisestä näkökulmasta) ja seksuaalisen manipuloinnin tarkastelu eroottiselta, itsekritiikki tai -ironia toisen ajattelutapaan ja identiteettiin kohdistuvalta loukkaukselta, monimuotoisuuden kriittinen pohdinta vastakohdaltaan, pyrkimykseni moninaisuuden ymmärtämiseen moninaisuuden halventamiselta. Osa runoista voi loukata yhtä hyvin ääripäiden edustajia kuin ääripäitä äärimmäisyyteen saakka vastustavia, joten

Kiitos rakentava kritiikki enemmän kuin tervetullutta ja keskustelu avartaa, mutta jos nimimerkkieni tekstit pääsääntöisesti nostavat verenpainettasi, sivustolla on parempiakin runoilijoita, jotka eivät toivottavasti ole yhtä hörhöjä, ekshibitionistisia, fanaatikkoja tai muuten vain epämukavia. Rakkaudella ja ystävällisesti, M-M.


Muut nimimerkkini sivustolla:
 

Sinun meresi on sinun (Kolme tankaa)


Sinun meresi
on sinun, rantojensa
sisällä sinun -
rantasi avaat milloin
tahdot, tulen jos tahdon


    Joskus tunne ja
    tahto ottavat mittaa
    toisestaan, haastaa
    pohtimaan halun, tahdon
    suhdetta, ristiriitaa


Rantasi avaat
kun haluat, vaikka et
tahtoisi, mukaan
tempaa, pässiä vetää
narun päässä: tulethan

 

24 05 22. Kolme tankaa sarjassa "Tankarunoja rajapinnasta, kosketuskohdan välttämättömyydestä". 
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukana on hyvä olla aina, vapaaehtoisesti mielellään.
 

Käyttäjän kaikki runot

Syntymäaika: 
20.12.1967
Runojen lukumäärä: 
10
saannot: 
Olen lukenut sivuston säännöt ja hyväksyn ne.
tietosuoja: 
Olen tutustunut sivuston tietosuojaselosteeseen.