~

Runoilija miks_ei?

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteita, elämää ja rakkautta... ja jos millään viittisitte niin lukisitteko myös vanhempia runojani...

..kiitus.. <3 :)
 

Kahlitset katseeni
valosi voima
vetää minua puoleensa

Kun luulen saavani sinusta otteen
katoat

Haron tyhjyyttä
voimattomana
Katseeni on yhä sinussa
valo kehystää kauniit piirteesi

Ojennat kätesi
kuin hipaistaksesi
kasvojani

Hymyilet hellästi
ja kuiskaat
et ole koskaan yksin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi ovat kovin kauniita, herkkiä, tunteellisia.
Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot