Ikuisuus

Runoilija miks_ei?

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteita, elämää ja rakkautta... ja jos millään viittisitte niin lukisitteko myös vanhempia runojani...

..kiitus.. <3 :)
 

Me tahdoimme jokaisen minuutin
kadottamatta sekuntiakaan

Kuulimme sydämenlyöntiemme melodiat
jotka sointuivat kauniisti yhteen
Kuulimme hymyt toistemme äänissä
jotka jäivät soimaan henkäyksinä hiljaisuuten

Ajatuksissamme katosimme
jättäen jälkeemme ikuisuuden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän on loistava!

Tämähän on loistava!

 

Käyttäjän kaikki runot