Odotus

Runoilija miks_ei?

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteita, elämää ja rakkautta... ja jos millään viittisitte niin lukisitteko myös vanhempia runojani...

..kiitus.. <3 :)
 

Illan hämärässä
hiipivät kosketuksesi
kutittelevat
herkkää hipiääni

Sormiesi pehmeä taival
niskasta pakaroihin
herättää
uinuvan odotuksen

Kielesi kärki huulillani
Suudelmat kaulallani

Hipiäni
hukkuu kosketuksiisi
unohtaa ajan

Viimeinen suudelma
jättää uuden odotuksen
kihelmöimään iholleni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Perhosen leikkiä runossasi.
;))

Perhosen leikkiä runossasi.
;))

 

Käyttäjän kaikki runot