Rakastetaan yhdessä ikuisesti

Runoilija miks_ei?

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteita, elämää ja rakkautta... ja jos millään viittisitte niin lukisitteko myös vanhempia runojani...

..kiitus.. <3 :)
 

ajatuksissani sydämeni lepää
ajatuksissani olen luonasi lämpimässä

hymysi kirkastaa kasvoni
rakkautesi lämmittää sydämeni

tule luokseni

puhalletaan yhdessä tähdet sammuksiin
odotetaan aamunkoittoa
ja rakastetaan illan hämärään

ikuisesti

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot