Nimetön

Runoilija Ostwind

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuka saapuisi tänne vasten tahtoaan

vapaus on kuolema ilman viikatetta

kontrastit näkee kun ymmärtää olevansa sokea

itseensä voi uskoa minä hetkenä tahansa
mutta mielessä on paljon huoneita
jokaisessa yksi sinä

 

Aika jätetään rajaksi
sinikuisiin ajatuksiin

Läpikotaisin tumma tuntematon
aukeaa tiedon paljoudesta

Yhteensulatettu timantti
herää uskosta
syvään aamunkoittoon

Merkityksen katoaminen
lumottuihin arpikudoksiin

Usvaisesti kykenevä ihminen
harmaantuviin iän kudoksiin

Aistillinen laulu
kuuden tuntemuksen
väreilevissä aallokoissa

Harteiltaan lasketaan taakka
avaimeksi uuteen

Hurmoksellinen tilattomuus
elämän arkiseksi päätökseksi

aika jätetään rajaksi
arvoitusten varjoiksi
seinien paljaiksi muistoiksi
rajattoman unen ilo
uneksitaan unohduksessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea! Tässä soi ikään kuin jokin korkeampi!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ostwind Nimetön 7.2.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 29.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 29.1.2008 3 Runo
Ostwind Nimetön 23.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 23.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 22.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 19.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 19.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 17.1.2008 0 Runo
Ostwind Nimetön 17.1.2008 2 Runo