Nimetön

Runoilija Ostwind

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuka saapuisi tänne vasten tahtoaan

vapaus on kuolema ilman viikatetta

kontrastit näkee kun ymmärtää olevansa sokea

itseensä voi uskoa minä hetkenä tahansa
mutta mielessä on paljon huoneita
jokaisessa yksi sinä

 

you are a stranger
and i am a stranger

as the waves make epitaphs
for the drowned
for the living
the night slithers like a snake

from the blue
cascading, shivering
the rain from the sky
consumed by fire

our murder

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upea tunnelma, selkäpiitä karmaisi kylmä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ostwind Nimetön 7.2.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 29.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 29.1.2008 3 Runo
Ostwind Nimetön 23.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 23.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 22.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 19.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 19.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 17.1.2008 0 Runo
Ostwind Nimetön 17.1.2008 2 Runo