Nimetön

Runoilija Ostwind

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuka saapuisi tänne vasten tahtoaan

vapaus on kuolema ilman viikatetta

kontrastit näkee kun ymmärtää olevansa sokea

itseensä voi uskoa minä hetkenä tahansa
mutta mielessä on paljon huoneita
jokaisessa yksi sinä

 

kuulin naurun
asteittain
lähenevän

saatoin kuvitella käden ojentuneen kauempana

kuiskauksen
josta alkoi ihon liike

valolla ei ole useinkaan merkitystä
näiden ihmeiden syntyessä
kiiruhtaessa häivähtäen

ei hymyillä eikä unelmilla
vaan jollakin,
yhä hetkellisemmällä
mutta tavoitetulla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, hetken ihmeet...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ostwind Nimetön 7.2.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 29.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 29.1.2008 3 Runo
Ostwind Nimetön 23.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 23.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 22.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 19.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 19.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 17.1.2008 0 Runo
Ostwind Nimetön 17.1.2008 2 Runo