Nimetön

Runoilija Ostwind

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuka saapuisi tänne vasten tahtoaan

vapaus on kuolema ilman viikatetta

kontrastit näkee kun ymmärtää olevansa sokea

itseensä voi uskoa minä hetkenä tahansa
mutta mielessä on paljon huoneita
jokaisessa yksi sinä

 

jylhät vuoret ovat luhistuneet
putoaviksi pisaroiksi

jo ennen aamunkoittoa
mutta mikään ei ole enää uutta

voit kulkea teloittajien kammioihin
itkeä lasiin ja juoda kaiken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

WoW! tämähän iskee aivan täydellä teholla, mitään varoittamatta! Loistavaa!

Katkeruus.

Sanat sinulla on! Älä koskaan unohda!

Värisyttävän hieno. Pidin lopusta, paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ostwind Nimetön 7.2.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 29.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 29.1.2008 3 Runo
Ostwind Nimetön 23.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 23.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 22.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 19.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 19.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 17.1.2008 0 Runo
Ostwind Nimetön 17.1.2008 2 Runo