urpo

Runoilija suoicanet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2011
Viimeksi paikalla: 9.10.2016 0:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.
 

sua hämää se, että olen hiljaa,
ihan hiljaa, ei pihadustakaan.
sua hämää se, koska puhun yleensä aina.

et edes vaivaudu kysymään kysymyksiä,
niitä, joita naisilta kysytään,
kun seuraavana pysäkkinä on mykkäkoulu.

mikä on,
mitä tein väärin,
onko sulla kaikki hyvin?

jos sä edes vaivautuisit,
mä vastaisin ja kertoisin,

musta on kauheen surullista, että sä nussit kaikkia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot