Silkkisessä valheessa

Runoilija suoicanet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2011
Viimeksi paikalla: 9.10.2016 0:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.
 

Makaan miehen vierellä sängyllä,
enkä mä voi uskoa että tämä kaikki on pelkkää kiihkoa,

mun kanssa on niin hauskaa, estotonta.

Sä silität mun kasvoja, hiuksia, hivelet vartaloa,
lähtiessäsi vedät itseäsi vasten ja suutelet.

Ja tämä ei merkitse sulle mitään, eikö?

Kai sä sitten olet vain herrasmies, kohtelet katalasti mutta samalla hienovaraisesti,

ja samaan aikaan mä mietin,

miksi tyytyä likaiseen totuuteen, kun voi uinua silkkisessä valheessa?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot