mutta et ollut siellä

Runoilija suoicanet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2011
Viimeksi paikalla: 9.10.2016 0:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.
 

kysymysmerkkiä kysymysmerkin perään
mistä minä itsekään tiedän mistä minä herään.

löysin sen kaiken sumun keskeltä miehen
ei niinkuin sinä, mutta kelpuutin sen.

typerät kasvot, typerä mieli

mutta et ollut siellä, joten oli hän

jonka kanssa vietin yöni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot