Olisin toivonut...

Runoilija tulenpuhuja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2006
Viimeksi paikalla: 25.4.2017 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.1978

 

Yön unet
olivat kauniita

seikkailin niissä
lapsuuteni maisemissa
nuoruuteni ihmisten kanssa
pitkin peltoja ja päiviä

eikä yhtään valintaa
poissulkevaa

oltu vielä tehty
vaan kaikki mahdollisuudet
avarina levittäytyivät eteeni

maailma oli minun
kaikkine ihanine ihmisineen

ja sitten
se aamu

toi nykyhetken
jossa kaikki ovet on painettu
selän takana kiinni

niin lohduttoman

saattaa olla, että sateen suojassa itkin

Selite: 
... vaikka painajaisia, näiden kauniiden muistojen sijaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot