II

Runoilija Osa-aikaerakko

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.1.2022
Viimeksi paikalla: 8.1.2024 9:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankoliaan taipuvaista luontorunoutta, enimmälti haikuja. Lisää runoja digitaalisessa, pikku hiljaa kasvavassa runokirjassani @ osaaikaerakko.wordpress.com
 

Vanhan metsän
vanha polku
pehmeää kunttaa
ja kuusen neulasia

En halua seurata sinua

Kierrät maasta nousevat juuret
haapavanhusten haudat
puronvarren liukkaat kivet
saniaisten sademetsät

Pelkään, että viet pois täältä

missä haukan koti on korkealla
latvuksissa laulaa tuuli
ja sammalmättäisiin
painuvat suden tassut

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei ketään niin vain viedä, se ainaisesti tiedä <3
 

Käyttäjän kaikki runot