X

Runoilija Osa-aikaerakko

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.1.2022
Viimeksi paikalla: 8.1.2024 9:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankoliaan taipuvaista luontorunoutta, enimmälti haikuja. Lisää runoja digitaalisessa, pikku hiljaa kasvavassa runokirjassani @ osaaikaerakko.wordpress.com
 

Jos olisin kallio
kestäisinkö tympeät tyrskyt
ahdistavat ahtojäät
vuosisatojen väsytystaistelun

Silottuisiko pintani
kuluisinko kärsimyksestä
kauniimmaksi

Vai repisikö routa
rintani rikki
ja näkisi rupijäkälien alle

miten kivi on
hajonnut hiekanjyviksi

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa pohdintaa <3 
Kysymys on hyvä,
tullako jalokiveksi 
vai rupijyväksi.
Kiitän runostasi,jonka sain lukea.
 
 

Käyttäjän kaikki runot