XV (#luontokato)

Runoilija Osa-aikaerakko

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.1.2022
Viimeksi paikalla: 8.1.2024 9:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankoliaan taipuvaista luontorunoutta, enimmälti haikuja. Lisää runoja digitaalisessa, pikku hiljaa kasvavassa runokirjassani @ osaaikaerakko.wordpress.com
 

Kun lopulta heräät
taskut täynnä
sydän tyhjänä

kuuletko hiljaisuuden
kaipaatko tuttuja ääniä
ja heitä, joista et edes tiennyt

mutta joiden elämä
sykkii suonissasi

Kun käännät
katseesi
tyhjästä peilistä

tunnetko tyhjyyden
näetkö kuivuneet juuresi
ja multavan maan

jonka kaivoit
lastesi alta

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, laittaa miettimään, onko hyvä olla <3 
 

Käyttäjän kaikki runot