kökkö facebook-aforismini

Runoilija kynäniekka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivottavasti tykkäätte perhosistani:)
 

Ikää osoittaa se, että on jotain mihin katsoa taakse.
Iän vähäisyyttä se, että hämmästyy siitä.

Selite: 
älysin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen, sai hymyilemään.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot