Nimetön

Runoilija kynäniekka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivottavasti tykkäätte perhosistani:)
 

Bussissa katselen taivaan kirjavaa huntua,
muistelen, mitä olen hellyydestä kirjoittanut.
Sisältäkäsin tunnustelen arkoja rintoja,
petojen lempeää nälkää,
lihansyöjäkasvin ahnetta kukkaa,
sitä mitä nukassa nukkuu,
ihon ikävää,
rumpua, joka minusta on pingotettu.
Sydän takoo kaikkialla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm.. Tykkään tästä :) En osaa sen paremmin selittää miksi mutta tässä oli jtn mikä upposi minuun :)

 

Käyttäjän kaikki runot