Nimetön

Runoilija kynäniekka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivottavasti tykkäätte perhosistani:)
 

Hetkessä ennen tekoja
toteutamattomien tulevaisuuksien paino
kuin patoa vasten pusertuvat vedet.

Voiko elää sen, minkä todellisuus on tuhat kertaa tukahduttanut?

Voiko mikään tosi olla makeampaa kuin loppuun asti hiottu unelma?

Todellisuudessa on virhemahdollisuuksia kontrolloimaton määrä.
Se ei ehkä tarkoita, ettei kannattaisi yrittää.

Kun varmin vaihtoehto pettää, en tiedä, mitä pelko on minulta riistänyt.

Selite: 
Kirjotin tän joskus joulukuussa. Näin jälkeenpäin mulla olisi paljonkin vastattavaa, mutta tämähän ei ole mikään päiväkirja.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensimmäinen säkeistö on mahtava! Tykkäilen.

Tämä herättää minussa ajatuksia ja kysymyksiä mutta valitettavasti varmaan vähemmän vastauksia kuin sinulla. Huomaan tulleeni pohdinnan paikkaan. :)
Olet kauhean herkkä elämälle ja todellisuudelle, huomaat pienimmänkin - mutta tärkeän - yksityiskohdan, ristiriidan, risteyksen. Tiedän sen ja se näkee runoistasikin. Pidin oikein paljon. :)

 

Käyttäjän kaikki runot